ORĂȘELUALANDALA

– cel mai bun film pentru copii Belfast (2014) și Zurich (2014) –
DI2MAÎCINEMATOGRAFE
film dublat în limba română

Cinema Elvire Popesco, Bucuresti; Cinema City, Mega Mall, Bucuresti; Cinema City, Sun Plaza, Bucuresti; Cinema City, AFI Palace Cotroceni, Bucuresti; Grand Cinema & More, Bucuresti; Cinema Muzeul Taranului Roman, Bucuresti; Hollywood Multiplex, Bucuresti; Cityplex Brasov; Cityplex Constanta; Cityplex Tulcea; Cinema Victoria Iasi; Cinema Palace Oradea; Cinematograf Arta, Tg. Mures; Cinematograf Dacia, Resita; Cinematograf Luceafarul Vulcan.

Oraselul-Alandala

“Imaginația nu cunoaște limite.” (FILMKRITIK)

Câștigător al premiului pentru cel mai bun film pentru copii la festivalul de film din Belfast (2014) și Zurich (2014), Orășelul Alandala este un savuros film de familie prin intermediul căruia, ne vom reaminti, cu zâmbetul pe buze, care sunt de fapt lucrurile care contează cu adevărat în viața, retrăind năzbâtiile copilăriei alături de simpaticii și curajoșii protagoniști ai filmului.

Copiii şi bunicii reuşesc să transforme un orăşel din Europa într-un loc al invenţiilor şi al recordurilor. Maşina de gunoi devine fabrică de biciclete, o macara devine rollercoaster şi totul pare posibil atunci când imaginaţia nu mai are limite.

Vă invităm să descoperiți aventurile micilor poznași din ORĂȘELUALANDALA într-un film catalogat de Der Spiegel drept “un Amelie al copiilor”.